Gastvrouw op beurzen en evenementen

Klanten ontvangen op beurzen, leads aanspreken in het gangpad, de verzorging van de stand. Of gasten ontvangen bij evenementen, gasten daar waar nodig begeleiden, ontzorgen van de opdrachtgever, enz. enz.

U kunt het met een gerust gevoel aan mij overlaten en u concentreren op uw klanten. Samen het geheel tot een succes maken is het credo van deze activiteit.

 

Afgestemd op: bedrijven die deelnemen aan een beurs of evenement.

 

Mag je van een accountmanager die normaliter op klantbezoek gaat, verwachten dat die weet wat hospitality inhoudt? Op de beurs zijn de rollen ineens omgekeerd en komt de klant op bezoek. Als aanvulling op uw team een hospitality professional inhuren geeft absoluut meerwaarde. Zij is professioneel en let op alles wat nodig is om de bemanning te laten excelleren. Ook kan zij u verlossen van ‘de plakker’. En zelf ook leads die in het gangpad staan te kijken uitnodigen voor een kort bezoek op de stand, enz. enz. 

U kunt als opdrachtgever tijdens een evenement alle aandacht geven aan uw bezoekers. Een gastvrouw die als een kameleon mee kleurt met iedere situatie en die die perfect aansluit bij uw bedrijf, product en organisatie zorgt dat uw evenement perfect verloopt.

Een professionele hospitality regisseuse is goud waard op iedere evenement waar men doelen wil realiseren.

 

Doel: beurzen en evenementen mee regisseren helpen om deze tot een succes te maken, door te ondersteunen in de hospitality activiteiten.

Actie: neem contact met ons op voor meer info rondom deze ondersteuningsmogelijkheid of vraag onze brochure en het datablad aan via de contact pagina of direct op telefoonnummer 06 20 39 53 05. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden gericht op uw behoefte te bespreken.
Voel u welkom!