Hospitality advies

Zowel op individueel niveau als aan bijvoorbeeld MT-teams wordt advies gegeven over hoe de gastvrijheid in de betreffende organisatie naar een hoger plan geholpen kan worden. Aan dit adviesgesprek kan een praktijkoriëntatie voorafgaan. Daarnaast kan er advies gegeven worden voor een hospitality uitstraling van gebouw, ontvangsthal en/of ontvangstruimtes.

 

Afgestemd op: Directieleden en Managementteams

 

Als leidinggevende heeft u de verantwoordelijkheid hoe er in uw bedrijf met klanten / relaties wordt omgegaan. Tijdens een directie of MT-overleg krijgt u informatie waar de kritische factoren op het gebied van de hospitality in uw bedrijf liggen en hoe hier mee om te gaan. Voorafgaand kan een optimale hospitality analyse in de vorm van een praktijk oriëntatie waardevolle objectieve input geven. Na dit overleg bieden wij u diverse methoden om het hospitality niveau in uw organisatie, indien noodzakelijk, te upgraden.

 

Doel: informatie verstrekken en methoden aanreiken om het hospitality karakter van uw organisatie naar een hoger niveau te transformeren.

Actie: neem contact met ons op voor meer info rondom deze ondersteuningsmogelijkheid of vraag onze brochure en het datablad aan via de contact pagina of direct op telefoonnummer 06 20 39 53 05. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden gericht op uw behoefte te bespreken.
Voel u welkom!