Personal Hospitality Assistant

Staat u voor een belangrijke bespreking en is ondersteuning gewenst dan kan ik uw rechterhand zijn zodat u zich op de kern van de zaak kunt concentreren. Samen zorgen we ervoor dat úw bespreking van begin tot eind soepel verloopt. 

 

Afgestemd op: CEO’s en managers 

 

Als u tijdens een te voeren bespreking zich volledig wilt kunnen concentreren op de bespreking en uw gesprekspartners is het belangrijk dat u beroep kunt doen op professionele ondersteuning. Na een voorbespreking zal ik een hospitality rol spelen die een meerwaarde geeft aan de bespreking doordat deze soepel verloopt. Ik zorg ervoor dat uw gast ontvangen wordt, uw spullen klaarliggen, eventuele medewerkers op tijd aanwezig zijn om een toelichting te geven, de koffie wordt geserveerd, enz. Uw gast zal zich gast voelen en u zult met plezier de meeting vormgeven zonder afgeleid te worden om wat dan ook tussendoor te moeten regelen. 

 

Doel: CEO’s en managers de gelegenheid geven zich volledig te kunnen concentreren op de meeting onderwerp en de gesprekspartner(s).

Actie: neem contact met ons op voor meer info rondom deze ondersteuningsmogelijkheid of vraag onze brochure en het datablad aan via de contact pagina of direct op telefoonnummer 06 20 39 53 05. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden gericht op uw behoefte te bespreken.
Voel u welkom!